Icon Pizzaöfen
    1. Toepassingsgebieden
    2. Pizza-ovens

    Pizza-ovens

    Het allerbelangrijkste in elke pizzeria is een goede pizzaoven met de optimale temperatuur om te bakken. In de horeca vind je vooral elektrisch bediende pizzaovens, omdat deze punten scoren met hun snelheid en gelijkmatigheid in het bakproces. Gaspizzaovens zijn daarentegen vaak te vinden in mobiele ruimtes zoals snackbars of verkoopbusjes. Tenslotte heeft de klassieke houtgestookte steenoven vaak de voorkeur van fijnproevers en in de particuliere sector.

    Ongeacht de bedrijfsmodus van de pizzaoven ontstaan ​​tijdens het bakproces relatief hete uitlaatgassen van 400°C, die via een geschikt uitlaatsysteem naar buiten moeten worden afgevoerd. De vetten in het uitlaatgas en een hoog vochtgehalte verhogen op de lange termijn het risico op brand in de uitlaatpijp, dus regelmatige inspectie is essentieel.

    Gespecialiseerde bedrijven gebruiken chemische reinigingsmiddelen voor het reinigen, dus dichtheid is een basisvereiste bij het selecteren van het juiste uitlaatsysteem. Vanwege de hoge uitlaatgastemperaturen zijn uitlaatsystemen met conventionele afdichtingen, bijvoorbeeld van siliconen, hier geen goede keuze. Daarom adviseren wij het gebruik van ons hittebestendige, conische uitlaatsysteem DW-KL met metalen oppervlak afdichting voor pizzaovens.


    Geschikte uitlaatsystemen

    DW-KL

    Conische afdichting van roestvrijstalen

    • Conische aansluittechniek
    • Geen aparte afdichting nodig
    • Materiaal binnenband 1.4404 (316L) / 1.4571 (316Ti)
    • Bestand tegen roetbrand of ongevoelig voor vocht
    • Geschikt voor hoge temperaturen en hoge druk
    • Diverse toepassingsgebieden
    • Talrijke oppervlaktemogelijkheden

    DW-FU

    Klassieke roestvrijstalen schoorsteen

    • Stekkeraansluitmof/omlijsting
    • Materiaal binnenband 1.4571 (316Ti) / 1.4404 (316L)
    • Bestand tegen roetbrand of ongevoelig voor vocht
    • Talrijke oppervlaktemogelijkheden

    Referenties

    Systeem typePizza oven
    SysteemDW-KL
    Totale lengte15 m
    Diameterje 250 mm

    De drie steenovens in pizzeria ‘Lucca’ waren aangesloten op dubbelwandige Jeremias-uitlaatsystemen. 

    Bij gebruik van pizzaovens wordt vanwege de hoge uitlaatgastemperaturen en de vereiste dichtheid een conisch afdichtend uitlaatsysteem aanbevolen. Sindsdien worden de vette en vochtige uitlaatgassen via ons DW-KL systeem van de bakruimte naar buiten afgevoerd. 

    Contact

    WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

    Persoonlijk advies, optimale service en persoonlijk contact met onze klanten en partners zijn voor ons erg belangrijk.

    Heeft u vragen over onze producten, wilt u een offerte of heeft u ondersteuning nodig bij de planning van uw schoorsteenproject?

    Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

    JE AANVRAAG

    Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring.

    U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen:

    Klantenservice

    Anke Müller-Rohrbacher
    Martina Losert
    Cornelia Dietzsch

    Tel.    +49 9832 68 68 - 50
    Fax:   +49 9832 68 68 - 68
    info@jeremias.de

    Noot voor particulieren:
    Aangezien Jeremias niet rechtstreeks aan eindklanten verkoopt,
    wordt er geen advies gegeven. Neem dan contact op met
    één van onze schoorsteenpartners bij u in de buurt.

    Key Account Manager

    Rick Elshof

    Tel.: +31 643 792 916
    rick.elshof@jeremias.nl